Norge

Nu bär det av till norge :D åh vad jag har längtat, men har dok en 5 timmars bilresa framför mig.. så ni kan gärna få underhålla meg med sms ;) hörs om några dagar!

PUSS

Idag...

.. har varit en bra dag! haha :) eller nja lite roligare än de flesta. Började dagen med franska, sen matte osv. Hade geografi, men jag och Andreaisen var hungriga så vi fick gå och käka.. så vi käkade och växlade pengar till Glow biljetten. sen duktiga som vi var så gick vi upp till geografin och fortsatte att jobba. Kom på att vi måste köpa biljetterna, och eftersom att vi hade 15 min att "spendera", så drog vi ner till korridoren, och där var det några som var där och promotade Glow och de spelade RIKTIGT BRA musik.. stämningen i skolan var på topp, iaf bland oss partyprissar/danssugna. Fick värsta lusten att bara ställa mig och dansa, men svensk som jag är så fegade jag ur. haha. Nej men allvarligt, tummarna upp för er och den härligt tunga musiken! Så borde vi ha VARJE dag på Rudbeck. Nej men nu ska jag plugga vidare, har geografi prov imorgon + att jag måste packa!

PEACE OUT

Dagens plugglåt:
Elephant man - Fuck you sign


Justfan

Har glömt att skriva dagens låt! Men här kommer den

Dagens låt: Neyo - Lincoln Continental


Vänner?

Asså serriöst, jag börjar bli så JÄVLA trött på vissa utav mina så kallade vänner! Dissande jäklar. Är så trött på att alltid känna mig som ett andrahands val, någon att umgås när andra inte duger! FUCK THIS. Ingen idé att fråga vem/VILKA  det är som jag menar, för det lär NI märka imorgon.

Tror inte på citat som, kärlek kommer och går, vänner består. för det gör dom fan inte!


lalala

hallå :) Whats up? haha

Nu är det nästan bokat och bestämt att det blir Glow festen den 31:a.. WEEI Taggat, Bästa dj:n som ska spela iaf! Just nu sitterjag och pluggar geografi, ska snart dra iväg en stund, men sen blire engelska plugg. Skojskoj.. Haha skolan idag asså! OMG, säger jag bara.. En ur Muff/muf, vetifan, kom fram och försökte att få med mig, jag bara: nja jag vet inte ge mig tid, sen kom han fram igen och började babbla om gratis mat och jag vet inte vad, jag: nja jag vet inte riktig, Han: Jo men du ser ut som en som är bryr sig och lägger ner tid, kom igen.. haha jag vet inte ska man ta det som en komplimang eller?! haha men aja. Jag och Andrea funderar på att gå emot strömen! MEn jag tänkte lägge ner lite tid och kolla på olika ungdomspartier.. Det är ju fett bra att ha i tex. ett CV. NeJ nu måste jag verkligen plugga. Skriver kanske sen.

PEACE OUT

Panik......

Jag tror aldrig att jag har känt sådan här press att prestera bra i skolan, pressen kommer ju desutom från mig själv, inte från någon annan. Asså jag kommer fan inte nöja mig med G:n, jag ska få bättre betyg än så! Har man planer i livet så har man, och vill man nå dem så vill man. Mina mål i livet är att bli advokat och att flytta från hålan kumla/örebro. Kanske sthlm, eller varför inte satsa stort. New york?! Det skulle vara helt underbart att bo i en fräsch lägenhet mitt i manhattan eller dyl. MEN det är ju så jäkla svårt att lyckas! Då gäller det att ha bra betyg i princip alla ämnen. Och på nått sätt så känns det som att det inte är meningen att jag ska stå och steka hamburgare på mcd, utan jag ska på något sätt nå toppen. Så Nu kommer jag nog att sätta allt annat åt sidan och bara satsa på skolan! Det är nu det gäller, sen är det försent. MEN ändå får jag så dåligt samvete när jag sätter dansen och träningen åt sidan, för att lyckas med dansen har också varit ett mål väldigt länge. JAg vill liksom inte vara en som går på träning en gång i veckan bara för att det är kul, jag vill längre!! FAAN Vad ska jag göra?! Man kan inte satsa på allt, då orkar man inte. Äh vafan jag får väl satsa, när jag går in i väggen så får det bli ett senare problem!


PUSS

Btw. det blir nog gymnasiefest den 31:a iaf en stund :D

ey'

haha förstår inte varför jag bara bloggar när det ska till att plugga!? hahah Kanske för att det är så galet TRÅKIGT! Skriver om någon jäkla Nobel pristagare till naturen imorgon, på engelska... fattar inget av skiten, men men.. Hade kriminologi prov idag, kunde verkligen inte koncentrera mig, men det var antagligen karro lokalernas fel! hahaha nejnej nu ska jag inte vara sån, karro lokalerna är ju sååååå mysiga! ;D
Nu sitter jag och gör upp hur dagen imorgon ska vara, Först skola, sen gymmet (+ alla snygga killar!), sen hem och plugga.. det låter ju perfalerfa vafan. Åh vad jag vill att denna vecka ska gå fort, dels för att det är lov nästa vecka och sen för att jag ska åka till min syster i norge och ha kul! GAH vad roligt. Just det funderar på om jag ska gå på gymnasiefesten som är den 31, eller om det blir någon hemmafest, kanske satsar på båda! Aja ne nu ska jag plugga vidare!

PUSS

Dagens låt: Take you down - Chris brown



Jäkla lår helvetes muskel!!!!!!!!!!

Jag och Andreisen hade idrotts lektion idag med våran kära klass. Lyckat!? Jao Björn tkte att vi var duktiga iaf.. BÄST FÖR HONOM DET! haha nej men allvarligt. Känner verkligen att jag vill/ska ha ett MVG i idrott alltså!
Men iaf, när vi hade värmt upp, så skulle jag hålla i strechningen, gick bra tills jag började strecha baksidan av låren. PANG! Muskeln paja.. FAN FAN FAN! Varför ska man ha sån jäkla otur jämt och ständigt!? Först högra låret och nu vänstra. Det här kommer verkligen inte lägligt, vi som har ett ganska "lår krävande" steg på dansen. Men aja, får kolla om jag kan få gå till någon sportmassör eller något likn. WTF! jag är så sur. Äsch, nu ska jag gå ner och kolla idol. Inget festande för mig idag :( men imorgon kanske! Weei 

PUSS 


Funderar på att beställa dessa godingar!

HAR SÅ fcking tråkigt!!

Skulle ha dansat idag men eftersom att jag varit hemma några dagar så skippade jag det.. Men nu känner jag att det var dumt, haha så fort en bra låt kommer på så rycker det i hela kroppen. Aja men what to do?! Sitter och försöker bestämma vad jag ska sätta på mig imorgon, kanske en favorit i repris?! Fast med jeansleggings.. äsch jag får se.. Bild kommer iaf :D 

 

Och ja, jag tog bilden inne på skoltoan... dont ask why, cuz i dont know. Srry!

Plugg...

Is writing about the war in chechnya.. it SUCKS!! im about to continue with " Mechanical Weathering".. Presentation tomorrow. Gaaash, why cant a day be like 30 hours instead of 24? Then you'll have more time to waste on nothing spec, like studying.. But it's a must u know.  

haha okej ursäkta engelskan, fick bara lust att skriva på engelska.. då blire på franska imorgon?! Iwez is goin'  international.


Kizz 


Suger på att uppdatera..

Är sjuk, så jag sitter nu hemma och pluggar.. Har ju en helvetes vecka framför mig så att säga. Inte mkt har hänt de senaste dagarna, så jag har inget spec att skriva om! nu har jag äntligen lärt mig att lägga in bilder från mobilen, så nu kommer det bilder gottfolk!

PUSS






071009

Har inte mkt att skriva, Bloggtorka? Aja kan ju sägas att jag har spenderat eftermiddagen med skolans skönaste människor, sett två av skolans snyggaste killar på en och samma gång (JAG DOG!) + tagit en fika med BÄSTA Andrea! Nu är det jag och matteboken som är bundisar, haha.. Tragiskt. Imorgon eller på fredag tänkte jag fixa lite nya bilder.. Så tråkigt att inte ha med några bilder i inläggen. 

Vill bara skriva att mina vänner är BÄST! Vetifan vad jag skulle göra utan er! Troligen gå under...

Why do i want u, when i cant have u?!





Kort uppdatering..

Ska skriva lite kort nu. sitter och jobbar med samhällen.. Framåt går det allt :) haha.
Tkr att det är lite dåligt med kommentarer, Jag vet allt att ni läser! så shape up! ;) Nej nu ska jag jobba vidare så att man slipper jobba så mkt hemma!

PUSS

061009

Hallelåja!

Skola idag med då, haha spännande liv man har.. Inte spec va?! Ne men när jag kom hem så satte jag mig och plugga matte, sen så har jag pluggat franska också, har precis börjat med Passè Composè. Inte så svårt kanske, haha! Har funderat lite på vad jag ska sattsa på att skriva om, och då kom jag på det! Har inte så stor lust att skriva om mode och sånt, visst jag tkr att det är kul med kläder, men så kom jag på att jag kan skriva om musik! Och komma med tex. dagens låt, som jag har gjort några dagar nu. Aja nu ska jag duscha och sen sova, för imorgon är det franska vid åtta. SUCK!

PUSS


Dagens låt: Rihanna - Good girl gone bad

We stay, moving around, so low
Ask us where you at, we don't know
And don't care
All we know is we was at home 'cause you left us there
You got your boys and got gone
And left us all alone

Now she in the club with a freaky dress on
Cats don't wan her to keep that dress on
Trying to get enough drinks in her system
Take it to the telly and make her a victim

Patron in the brain, ball playa in the face
They shake the spot, she's just another case

Easy for a good girl to go bad
And once we gone
Best belief we've gone forever
Don't be the reason
Don't be the reason
You better learn how to treat us right
'Cause onces a good girl goes bad
We done forever


051009

Idag har jag lyckas att snörvla mig igenom alla lektioner "stolt".. haha kanske inget att vara stolt över, men jag är det.. var så nära att dra hem efter geografin men jag stannade kvar. Man kan ju undra vad som höll mig kvar, det är nog snarare vem?! En spec person med väldigt sexiga ögon, höll på att dö när vi fick ögonkontakt! :p haha.. Har pluggat matte nästan hela eftermiddagen/kvällen. och nu ligger jag i sängen och kollar på The Hills. Riktigt nice. Nej nu ska jag göra mig i ordning och lägga mig.. Fett trött fan. Aja godnatt och sov gott..

PUSS

Dagens låt: John Mayer - Love Song for No One


Searching all my days just to find you
I'm not sure who I'm looking for
I'll know it
When I see you
Until then, I'll hide in my bedroom
just staying up all night just to write
A love song for no one

I'm tired of being alone
So hurry up and get here
So tired of being alone
So hurry up and get here

I could have met you in a sandbox
I could have passed you on the sidewalk
Could I have missed my chance
And watched you walk away?
Oh no way


Suger på att uppdatera..

Okej jag vet att jag suger på att uppdatera. Men jag lovar jag ska bättra mig! I helgen har jag inte gjort så mkt, hade tänkt att träffa mina kära vänner i Fredags men de hörde aldrig av sig... ovanligt? Nopps. Så jag sa till mamma att jag kunde vara barnvakt istället, men det var väl tur det, fick ett väldigt tråkigt besked när jag var på gymmet. :( R.I.P... Så det blev en mysig hemmakväll men min söta lillasyster.

I lördags hände det inte så mkt, städade ur min garderob, pluggade och tog det lungt.. Hade tänkt att åka på Örebro festen (tivoli osv.) men orkade inte det med min förkylning..

Idag har min förkylning varit värst om värst.. Fett jobbigt! Slappdag idag med, pluggat matte, kollat på tv ( Mtv weekend break; My super sweet sixteen). Nu ligger jag i sängen med datorn i knät. Mamma kanske ska klippa mig sen, men jag får se om jag vill, nu när det äntligen börjat på att bli långt.. Nej nu ska jag gå och ta mig en kopp tè...

Btw. så har jag hittat en apsnygg klänning, den står nu högst upp på min inköpslista. Tänkte att jag skulle kunna ha den den 16 okt, då det är gymnasiefest, Jungle fever! Om du vill köpa biljetter så hör av dig till mig! :D



Dagens låt: Neyo - Do you?

Maybe this decision was a mistake
You probably don't care what I have to say
But it's been heavy on my mind for months now
Guess I'm trying to clear some mental space

I would love to talk to you in person
But I'll understand why that can't be
I'll leave you alone for good, I promise
If you answer this one question for me

I just wonder
Do you ever
Think of me
Anymore
Do you


Skola skola skola..

Har inte uppdaterat på länge i know.. förbättring på gång. hhaha

sitter i skolan, ovanligt? Kanske inte.. skit tråkigt som vanligt. Men det är ju danstime idag :D Weei Min kära vänn ebru vill att jag ska lägga in bilder på mig, ska fixa. Jag lovar! :D Nej nu ska jag vara duktig och jobba på.
skriver väl kanske sen när jag kommer hem!


PUSS


RSS 2.0