Turning me on..

Ska precis börja plugga lite svenska, så jäkla tråkigt men det är ett måste.. prov på torsdag! IDag har jag inte gjort något spec. skola som vanligt, gick på stan en stund med Andrea, åkte och träna o nu sitter jag här.. haha. Ska väl plugga en stund, sen blir det duschen after that ska jag ha lite "ta-hand-om-dig-själv" tid, Fixa naglarna, ansiktsmask, locka håret osv. aja nu ska jag göra lite nytta.

PUSS

Dagens låt: Keri Hilson ft.lil wayne-Turning me on


Asså jag har väldigt svårt för att komma på bra rubriker.....

Har suttit och kollat runt på lite kläder, hittade två skit snygga tröjor. Ett linne och en långärmad tröja.







Man kan hitta Kan Dee's underbara kläder/tavlor osv. HÄR


Bloggar?!

Hallelåja :)

Sitter och läser lite olika bloggar.. Så jäkla kul, hahaha. Endel är ju så patetiska, och då menar jag ju bland småfjortis bloggarna. Här är ett exempel:

"Tänk om...

Jag blir som er. Ingen blogg, inga besökare, ingen uppmärksamhet, ingen lön, ingenting. Tänk om jag var en vanlig människa, som vaknar upp, dushar och bloggar 1 inlägg/dag och bara har 2 st besökre per dag på min tråkiga blogg. Hur skulle mitt liv se ut då? Jag skulle varken ha lika mycket pengar som jag har nu, jag skulle nog inte vara lika populär, och folk skulle nog inte smöra lika mycket som det gör nu..

Hmm.. Tänk om jag var en vanlig människa som er...?

Ärligt så skulle jag nog ta självmord, tyvärr.."


HAHAH Livets stora fråga eller :O ibland kan man ju undra. Men man ska inte dra alla "stor" bloggare över ett strå. Det finns ju dom som har en gnutta ödmjukhet + hjärna innanför pannbenet! Som till exempel, Kenza, Stina lee och faktiskt Blondinbella.

Kenzas: En väldigt stor insperations källa för många tjejer, bla. mig! Jag verkligen älskar att läsa om hur denna person lyckas i livet, hur hon sätter sina mål och sedan når dom! Jag tkr att fler borde läsa hennes blogg, inte bara tjejer utan killar också. Desutom så är hon ju GALET snygg. Det första jag gör på morgonen är att sätta på datorn och kolla om hon skrivit något nytt. haha är man nörd så är man ;)


Stina Lee
: En väldigt mysig blogg som handlar om allt möjligt, kläder, liksom vardags grejer men framför allt om hur det är att vara en ung mamma, Stina Lee fick i veckan en liten tjej.. SÅ SÖT! :) Verkligen ett måste att läsa. Svinsnygg stil har hon också, Jag förundras över en sak varje gång jag går in på hennes blogg, Hur kan man lyckas att ha så , ursäkta språket, jäkla snygg stil när man är gravid/höggravid?! Jag vet att jag skulle aldrig orka det! hhahaha


Blondinbella
: Blondinbella började som en provocerande ung tjej som många använde som objekt att driva med (ungefär som folk driver med Kissie idag). Men hon gjorde en helvändning, och är idag en ödmjuk person som änvänder både sitt kändisskap och sina pengar på rätt sätt, Blondinbella driver ju massa organisationer. Tummen upp för henne :) 


Kissie:
Inte en blogg som jag läser varje dag, men jag tkr att det kan vara roligt någon gång ibland att läsa den. Tkr att det är lite roligt hur hon har byggt upp den här karaktären som hela bloggen bygger på. Men jag är ju som jag är och jag gillar mer när personer är sig själv och inte försöker vara någon som dom inte är!


Nej, jag ska sluta läsa alla skit bloggar och koncentrera mig på dom jag tkr om att läsa, haha :)Nu ska jag gå in på Kenzas blogg och kolla om hon har något nytt att berätta om!   

"Var dig själv, alla andra är redan tagna"

PUSS






lalala

Skola är king!! sitter på samhällen nu, ska börja skriva om The War in Chechnya.. Inte lätta saker kan jag säga.. Balleralle vad jag är trött, men så blir det när man sitter och pluggar kemi till kl tolv.. haha inte så lyckat! aja nu ska jag jobba vidare. Fattar inte så mkt så jag får ta hjälp av mina smarta vännor!

Waiting for you it's like waiting for rain in the desert...

..

plugg plugg plugg, gu va jag hatar att plugga, men det är väl ett måste antar jag! Nu ska jag börja med Chemical compounds.. balleralle vad det suger att plugga!

Ikv?

Har absolut inget att göra ikv! Någon som vill ses? Själv är jag grymt sugen på att träffa massa folk och bara ha skit kul. Igår vart det ju en ganska lungn hemma kväll, så en party kväll vore väl något!? haha roligt skulle det vara iaf. ne nu ska jag gå och firra mig ska möta upp andrea och lämna något.. så får vi se hur det blir till senare.

PUSS

Design på blogg

Nu är jag nästan helt färdig med designen på bloggen, bara lite små detaljer som ska fixas. ska bla ändra färg på lite grejer och sen så ska jag fixa till min ipod! Men det har jag inte tid med nu, ska dra iväg till tåget nu. Fixar det när jag kommer hem istället.

PUSS


skoola

sitter i skolan har inget att göra.. kanske skulle gå och ta mig en matbit.. eller jag får se om jag orkar.. att sitta vid datorn är ju faktiskt ganska soft. Sen idag blir det dans och sånt skoj. Funderar på att göra om min blogg. men vet inte hur, ska ta bort min ipod, eller iaf andra den eftersom att jag har fått klagomål på att den startar utav sig själv. Men det kan jag ju förstå men har ingen aning om hur man ändrar sånt. Så ett tips: Stäng av ljudet innan ni går in på min blogg, sen så kollar ni till höger på skärmen och pausar musiken! Ne nu ska jag käka lite mumsig skolmat.. haha

Puss i ljumsken

Skola = håltimma

Sitter nu i biblioteket, har hål till klockan två. SUCK! Ne men passar på att plugga lite, har Natur läxa tills imorgon. Vi ska kunna 20 kemiska beteckningar tills imorgon, hittade inte alla i boken så kollar upp det på google. Skriver väl kanske sen om jag orkar.. ska försöka komma mig iväg och gymma sen men får se om jag hinner. har ju lite att göra. haha, nej men jag får ta mig tid, Träna måste jag iaf.


samhäll..

Sitter på samhällskunskapen, ska ta reda på fakta om chechen uprising. Passar då på att skriva lite här :) kollar lite på youtube också. Hittade ett helt underbart klipp. Eller hur är han grym:





Aja ska nog jobba på lite så att jag slipper att göra så mkt hemma :)






Heey u!

Sitter i sängen nyduschad och fräsch.. Så jäkla trött är jag, så jag ska bara köra en snabb uppdatering. Började vid 10 över åtta idag med franska, det gick ganska bra faktiskt. Men sen segade sig dagen fram.. Gash, höll på att bli galen där ett tag. Sista lektionen var svenska, kollade på någon film om shakespear. Gissa hur intressant det var, haha. Sen blev det stan i typ en halvtimme. Vid fem så drog jag till dansstudion, satt där och kollade lite på latin klassen. Kl 6 så började min dans, FYFAN vad kul det var, men jävligt varmt blev det.. Hahaha (: Imorgon kommer jag säkert att ha stora blåmärken på knäna. SÅ kul var det. Sen drog jag hem i ösregn. Blev helt genom blöt. Och nu sitter jag här. Ska nog försöka sova nu, är helt slutkörd.




I've been alone so many nights now
And I've been waiting for the stars to fall

I keep holding out for what I don't know
To be with you
Just to be with you
So here I am, staring at the moon tonight                     
Wondering how you look in this light
Maybe you're somewhere thinking about me, too
To be with you... there's nothing I wouldn't do

And I can't imagine two worlds spinning apart,
Come together eventually
And when we finally meet I'll know it's right
I'll be at the end of my restless road
But this journey, it was worth the fight
To be with you

Just to be holding you for the very first time,
Never letting go
What I wouldn't give to feel that way


PEACE :)


lala

Har nästan precis pluggat färdigt, ligger nu i sängen och kollar på "hemma hos Obama i vita huset". Riktigt intressant faktiskt. Sen blir det att duscha och sen kolla på finalen av SYTYCD. Jag tror att jag vet vem som vinner, men ska nog inte säga något ifall att det är fel.. haha. Imorgon blir det skola, sen dans! KUL!! Måste nog börja dansa lite mer för att jag känner att jag är för rastlös mellan gångerna.

En sak som jag har tänkt på är, Lycka! Vad är lycka? Vad gör människor lyckliga? Jag är som lyckligast när jag dansar. Det finns ingenting så bra som en tung låt, en danssal och en härlig koreografi.. När jag dansar så glömmer jag allt, alla problem osv. Så underbart! Då är jag som lyckligast. Det är så det ska vara.

Peace

 Btw. så saknar jag jossibossimossi

 


RSS 2.0