Idag

Idag  har det inte hänt så mkt. Först jobba, sedan när jag kom hem så åkte jag och mamma och handlade lite. Efter det det så fick jag skjuts till gymmet, så då gymmade jag i en timma och tio min, sen så gick jag upp och satte på mig bikini. Sen gick jag upp till solariet o solade i en halv timme.. FETT skönt :D Sen åkte jag hem och tog en dusch och så gjorde jag ansiktsmask + hårinpackning. Det var också fett skönt. Man känner sig så fräsch efteråt. Nu har jag precis målat naglarna och så kollar jag på Paris Hiltons BFF, så patetiskt att det blir kul haha.. Aja nu ska jag kolla vidare sen blir det nog att sova, är så jäkla trött. 

Jajust det fick mina betyg idag, allt jag kan säga är att jag HATAR min svenskalärare!!!!!!!!!!!!!!!

Puss och Godnatt 

You are the only one who has ever touched my heart,
It will always be yours

Trött

Ännu en jobbdag avklarad.. Trött som fan är jag, men det kanske inte r så konstigt med tanke på allt ljud osv. som man har runt omkring sig hela dagarna + att jag nog var vaken LITE för länge igår.. haha fastnade vid spanien nya zealand matchen igår.. ;) nu ska jag bara slappa och göra roliga saker, ringa pappa ska jag också göra. skriver kanske något senare.. Eller? vetifan om jag orkar med bloggen längre. aja slänger in en ego bild, haha :P

PEACE



If you really knew me
You couldn't do this to me
You would be my friend
If one of us is lying
There's no use in trying
No need to pretend
Falling out of a perfect dream, coming out of the blue

...

Hallojsan.
Har inte skrivit på länge, jag vet! Men har haft ganska fullt upp. I måndags började jag på mitt sommarjobb på ett dagis vid Malmen. Så underbart roligt är det, och barnen dom är fööör goa. Jobbar 8 till 14.30 så inga härliga sommarlovs morrnar för min del. Har också jobbat hos mormor tre helger i rad. väldigt bra om man behöver pengar. Det behövs nu kan jag säga med tanke på att vi åker till norge nästa helg. I helgen var det en stor fest då Glada kören firar 10 år tillsammans. Första gången att vara ute bland gästerna och det gick ju ganska bra tror jag :) kul var det iallafall. Det var så jäkla underbart i helgen, Folket, stämningen ja allt! Även fast det är lite mkt så är det så skönt med sommar lov, inte behöva gå till skolan och träffa allt folk, SÅ SKÖNT!!!!!!!!!!!!! Så jäkla kul att ens så kallade "vänner" hör av sig. Är så jäkla trött på att det bara ska hänga på mig att man ska hålla kontakten....... aja nu ska jag ta det lite lungt för imorgon är det jobb igen....

I want u but i cant have u!

STHLM

Nu är jag uppe, och håller på att göra mig iordning. bussen till örebro går vd 10 över 7. Bussen till Sthlm går vid prick 8. Fan asså vad trött jag är, haha gick ju upp vid 5.45, så det är kanske inte så konstigt! Aja nu ska jag fixa mig färdigt och så måste jag bestämma vad jag ska ha på mig. Ska ta massa kort så bilder kommer när jag kommer hem eller imorgon!

Peace

Nattinatt

Nu är jag helt förbered inför sthlm! Håret är flätat, väskan är packad, poden laddad, elle tidningen inhandlad och pengarna är insatta på mitt kort! 1600 kr ska spenderas :D haha det kan man ju få mkt för, eller? Har lite tankar om vad jag vill köpa och vad jag behöver köpa så att det blir nog perfa, bara jag hittar allt som jag vill ha, haha! aja nu ska jag sova, väckar klockan är ställd på 5.45. så nu ska jag sova så att jag inte försover mig!

Peace 

GOD MORGON!

Sitter här i sängen och kollar på tv och käkar frukost (vatten och ett äpple) haha. Gick upp för kanske 25 min sedan. skönt skönt. Hoppas att det blir en kort dag i skolan, så att man kan åka hem och slänga sig i solen. Men jag antar att vi bara ska lämna tillbaka våra böcker och lite sånt. Imorgon är det sthlm och jag är så sjukt över taggad, speciellt på att shoppa! Jag har ju lite pengar att spendera om man säger så... haha. Aja nu ska jag nog göra mig färdig så att det slipper att bli så stressigt.

PEACE

RSS 2.0