Nice


Heart aint a brain!

 


It's a 360 turn
Sittin' where we begin
Like beginnin
And here's the end
Like kissin
And missin class
But what
We needed to learn
Was different
Than just some math
It's the big picture
We missed it
The big figures
Just didn't add up

We used
To left on bad terms
In between
Them bad words
This could be love right?
But are we gon' leave
When it's this good?
Damnit we just cause
Seems this lovin's
All for nothing
Baby, you know

A heart ain't a brain
But I think
That I still love you
A happy endin'
Makes it right
Cause it ends
When you don't want to
And it makes perfect sense
To end it like the start
How do I explain
This nonsense to my heart?
A heart ain't a brain
But I'm thinkin'
That I still love you

It's a fly twist
Just when you said
I got this
Right when the fight
Has stopped it
Seem my body felt wrong
Held on them nights
We held on
We can't let it go
But if we don't then
We will never know

We used left on bad terms
In between those bad words
This could be love right?
But are we gon' leave
When it's this good?
Damnit we just cause
Seems this lovin's
All for nothing
Baby, you know


<3

                               

tlött.....

ey.
inte mkt speciellt som har hänt idag.. Våra snälla lärare har ställt in alla lektioner på förmiddagen eftersom att mer än hälften av klassen ska skriva nationella. o eftersom att jag redan har gjort det muntliga nationella så behöver jag inte gå till skolan imorgon, FETT VÄRT :D.  så imorgon blirr det att plugga och om det är bra väder så ska jag ta mig någon timma o steka i solen.sen på kvällen så ska jag nog dra till tullängen, det är dansens dag och många tunga grupper ska dansa så det blir nog nice!
asså en annan sak, jag har nu bestämt mig att jag ska sluta smsa folk, eftersom att jag aldrig får några svar. FETT irriterande! som idag på eftermiddagen så skickade jag sms till 4 st i min klass för att kolla vart dom var för att jag behövde fråga en sak, fick inte svar av en enda! Vafan det kostar liksom pengar, och smsar an någon så vill man ju ha svar eller hur?! aja what ever orkar inte bry mig om sådana små saker......
ska plugga lite nu... skriver kanske lite mer sen.

PEACE

I Never Said I Was An Angel!

Tjoo
var ganska länge sedan jag skrev, har börjat tappa suget igen.. aja man kan ju säga att jag har lite viktigare saker för mig! Har precis suttit och skrivit in alla prov, läxor, inlämningar med mer.har räknat ut att på 5 veckor så har vi 11 grejer som vi ska göra till skolan.. SUCK!!!!!!! Är så jäkla stressad, har haft värsta känslo sammanbrotten, hjärtklappning flera gånger idag, har en svag tanke om att det kan vara pga stress, men vad vet jag. så jag bestämde mig för att jag skulle ha en stress fri kväl, så på eftermiddan har jag bara slappat. först fika hos min kära syster, sedan kom mamma, peter och Felicia o hämta mig hos elin. sedan åkte jag hem och käka o nu har jag sutti någa timmar här och kollat på kläder, dans klipp och lyssnat på musik :) det är livet! nu ska ja lägga mig och kolla på film eller något, misstänker att det kommer att bli Honey som vanligt ;) hhahahahaha.
just det har kollat upp lite dancehall kurser tills hösten också :D
puss på det.

Hittade ett par asläckra skor som kommer passa perfekt till sommarn, vad sägs ska jag beställa? :D 


Okej

har inte skrivit på aplänge! tänker inte uppdatera heller.... hahahaha
sitter och skriver om modet i frankrike! FEEETTT BORING!! aja ska inte klaga
men man kan ju inte låta bli... Känner mig så jäkla stressad med betygen! Pressad att prestera, men jag ska nog ta det lite lungt annars så kommer jag aldrig att palla 2 år till. + att det är så tomt i skolan utan ma girls! men dom kommer ju hem från spanien på snart så det är ju braigt :D. Imorgon blir det dans, fett taggat! Ska kolla lite på möjligheter
att åka till Bounce summercamp. Vore så jäkla nice. Men har ingen aning om vart jag ska bo om jag åker! Antingen blir det de eller så ska jag satsa på att åka utomlands med syster i sommar, det vore ju också ganska så nice! :D aja nu ska jag göra lite nytta ;) bloggar senare.

PEACE   

                        Dans ?                                            semester ?        

Myspys

Sitter hos farmor och farfar och pratar om allt möjligt. Riktigt mysigt att bara umgås, men vi åker hem imorgon och det är lite synd tkr jag.. skulle minst ha varit här i en vecka.. men men. på onsdag är det tillbaka till skolan. SUCK!!!!!!!!!!! FAN vad trött jag är på skitet. funderar starkt på att hoppa av, men det är ju onödigt. haha. aja ska nog vara lite social nu.. slänger in en ego bild haha ;)

PEACE!                                                                     

uppdatering

Har inte skrivit på länge så jag tänkte ta en snabb uppdatering,
I fredags så hände det inte mkt, slappade och myste med familjen, kollade också på Talang. HAHA säger jag bara!

I Lördags så blev det schools out med tjejerna, FETT kul. så jäkla tung musik var det, dansade bootyn av mig ;) haha ne men serri, så jäkla kul att dom har såna grejer för oss som inte får gå ut på krogen! borde ha det oftare.

I Söndags så vart det att plugga lite och sånt, verkligen ett måste. har två prov och ett stort läxförhör när vi kommer tillbaka till skolan. SUCK! sedan så var det Mary Kay möte med syster, hon vissade lite sminkningar och så frågade hon lite frågor sedan så beställde jag ett lipgloss och en ögonskugga. Om det är nåfon som vill börja med Mary Kay så är det bara att säga till och så så fixar jag så att min  syster ringer till den..

Igår
så vart det inte mkt gjort pluggade och så vidare.. hjälpte till lite hemma också, något måste man ju göra för att hjälpa till. sedan så satte jag mig och gjorde en Ipod som ni ser vi sidan --------->

Idag
så har jag varit hos doktorn och kollat mina öron, allt såg bra ut så imorgon blir det att ta hål i flärpen haha :D efter det så fikade jag på elins jobb myspys. Sen så åkte jag hem och käka och efter det så åkte jag och sjöng, och nu ligger jag här och ska snarft sova. Ska upp vid 07.30 för att jag ska iväg och vara och träna i hallsberg vid 0900...... hoppas att det går bra så att jag kan få mitt gymkort snart..
Aja Godnatt och sov gott alla :)

Kiss

090403

whats up ya'll!!? kollade nyss på statistiken och såg att antalet besökare har ökat ganska kraftigt, vilket gör mig happy. just nu ligger jag i sängen och försöker att fixa lite bra musik så att man kan börja tagga tills imorgon! Fett nice blir det. har äntligen bestämt vad jag ska ha på mig haha, hade lite svårt med det. det blir nog bra tillslut. En anna grej som är fett nice är att det är PÅSKLOV, det kommer verkligen i tid!!

Jag vill bara tacka alla underbara vänner som jag har fått nu på gymnasiet, ni vet vilka ni är! Utan er hade jag aldrig orkat med skolan, hade det inte varit för er så hade jag bytt klass för länge sedan! Ni är så goa, snälla och ni ska veta att jag tkr om er för det ni är!! Puss på er säger jag bara!

okej nu har jag fått skriva det! ska nog släcka nu annrs så kommer jag att somna med datorn på, tvn på och levande ljus tända haha, så trött är jag.
skriver mer imorgon tror jag, om jag hinner det vill säga!
godnatt och sov gott.

Kiss

SKOLA!

Har precis slutat.. samhällen blev inställd för att hon hade gjort fel med någon sak, så det var frivillig närvaro. så nu sitter jag i biblioteket och skriver om min engelska. eftersom att internetet särade igår så jag kunde inte skicka det till john, så då får jag göra det nu istället. hade håll förut så då drog jag och andrea upp på stan och fixade lite inför schools out! fett pumpad! kommer att bli fett tungt hahahahahahahah :D synd bara att josse inte ska med men hon kanske hänkar någon annan gång :) sen blir det dans, TAGGGGGGAAAD :D Och jag säger bara en sak, PUSSvädret!!! Aja nu ska jag skriva på så att jag kan bli färdig någon gång idag.

Pöss  

TRÖTT

Är så jäkla trött så jag ska nog tvätta bort make upn och borsta tänderna sedan blir det att hoppa i säng!!!!! Fett nice. hoppas på en lyckad dag imorgon, men det blir det nog med tanke på att jag dansar då :D

Godnatt och sov gott


PEACE


GIVE ME SOMMAR 2009

TAGGA SOMMAR 2009 :D:D



1 APRIL

Fan det är ju första april idag :D vad tiden går, snart är det bara några veckor kvar till sommarlovet, men först så är det massa prov och skit som ska göras.. men aja har inte tagit folk så seriöst med tanke på datumet hahaha
men nu ska jag fortsätta att plugga engelska SUCK!!!

Just det jag glömde, Jag ska byta klass till hösten, jag har inte sagt det här till någon men jag har sökt till sam på risbergska och kommit in så att, nästa termin då lämnar jag rudbeck :D  fick brevet idag.. fett skönt att lämna the class of drama hahaha det vore snällt om ni inte blev för glada nu.

PEACE


PLUGG

Har precis tänt mina kanelljus som luktar underbart, så nu ska jag lägga mig i sängen och göra färdigt min engelska uppsats. Så jäkla svårt är det! men aja det är väl nyttigt och lära sig hur man Paraphrasing ;D
Skriver mer sedan ;)


SKOLA

Sitter i skolan och gör ett arbete till franskan, tråååååk!!! Ska skriva om modet i frankrike.. undra hur det kommer att gå. slutar dock efter franskan FETT SKÖNT :d ska då dra till stan och köpa schools out biljetter :DD hahaha aja nu ska jag göra lite nytta....

kiss

RSS 2.0