Ett år sedan

Idag är dagen då vi minns The King of Pop, Michael Jackson. Det är idag ett år sedan han avled. Ska kolla på norska 3:an ikväll, där har de Michael Jackson maraton. Börjar kl 20.30 = BÄNKAD!

Har Precis kollat färdigt på Dirty Dancing 2, Asså Diego Luna... RAAAWR vad snygg han är i den filmen! O.M.G. haha. Nu ska gå till ica och handla, glömde endel saker när jag var och handlade för sisådär 2 timmar sedan. Hörs senare.
See yaaa Bioootches

Hei hei

Sorry för sämsta uppdateringen, men det är lite svårt. Är så mycket nytt som händer. Tränar för fullt, jobbar för fullt, träffar nya människor, solar, njuter av livet. ska försöka mig på en bättre uppdatering from this day! Nu kollar jag lite på Argentina mot korea, 2-1 står det. Nice nice. nu ska jag damsuga och diska, lite senare ska vi gå till pappa och säga lycka till. Why?! Jo, för er  som missat detta ska min pappa(Thomas westling) och Farfar(Hugo Westling) spela och närvara vid vigseln mellan Kronprinssesan och Daniel Westling! Är släkt med Daniel ;) haha

jobbing

Började på jobbet igår. Det gick ganska bra, men hon som skulle lära mig var lite seg, så jag fick jobba brevid chefen hela dagen. ska inte jobba förens på fredag så nu är jag ledig. Passar på att träna och lite sånt, men just nu regnar det, så jag får ta en springtur lite senare sen.

PEACE


Sol sol strålande sol

Hallå folkens! Som rubriken säger så har jag massa solsken här hos mig. Har legat ute och stekt(bokstavligen), lite tråkigt är det bara att jag lider av soleksem. Får alltid soleksem de första gångerna jag solar, är ju fucking genomskinlig. Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering, men har gjort slutspurten i skolan för denna termin. Och det har gett resultat! Är överlycklig :D Kommer antagligen få VG-MVG i kriminologi, kanske VG i samhällB. Toppen :D Imorgon kommer världens bästa Josephine hem ifrån USA, hon har varit borta i 10 månader! Så vi tänkte suplisa henne efter skolavslutningen. Och på Fredag åker jag till norge, så nu ska jag fortsätta med packningen.. AA så nervös!

Peace darlos

RSS 2.0