Duplup

Hallelåja. Hur är det med er? Med mig är det sådär.. Har en känsla av att mr/mrs svin har varit frame, detta baserar jag då på snorig näsa, gräslig hosta och en smärtande hals. Men det kan ju vara en vanlig höst förkylning, vilket jag hoppas på. Eller ska man säga vinter förkylning? Det är ju trots allt 1 dec imorgon. Shit vad tiden har rullat på!! Om 25 dagar så är det julafton och snart ny år. Sen är det bara några månader kvar till sommarlovet! Idag så har jag börjat med ett nytt schampo och balsam, Tresemmé. Tänkte prova det i några veckor, sedan kommer en utvärdering, om det var bra eller inte! ska kolla färdig på tv, sen ska jag sova. Måste iväg till skolan imorgon.





PUSSHEJS


Thinking of you...

Hallojsan. Hade det så underbart jävla kul igår, roligt att lära känna nytt folk. Kom hem till Andrea ganska sent igår, och imorse gick vi upp vid 07.30....... omänniskligt. Så just nu är jag väldigt trött. menmen. Hade öppet hus idag på skolan, roligtroligt. Men dock så känns det som att man har skämt ut sig ganska rejält, men livet handlar om att bjuda på sig själv, så jag får väll stå mitt kast. Efter att vi sjungit så vandrade jag och Andrea som två lik, tillbaka till henne. Inte mkt sades på vägen då bådas halsar var helt säriga. Blev att titta på The proposal. RIKTIGT bra film. Sen blev det hem, käka, och nu har jag precis tagit mig ett varmt bad. Det var en liten update. Ska fortsätta att lyssna på spotify, så pusshejs!  


Let the music play

Är hos Pandy nu, ska snart dra till arrebarre och ha lite kul. Skojskoj! Imorgon blir det öppet hus, KOM INTE!! hahaha Nej nu ska jag fixa mig färdigt. :) PUSS

Ork = 0

Sjuk, tråkigt, långtråkigt, plugg, ännu mer tråkigt, hitta skor på melba.se, tråk.. Detta var min dag, uppdaterar mer när jag kännr mig lite fräschare!

Det var bättre i Berlin

Sitter och lyssnar på Andrea's spotify lista.. skit bra är den!! Passar också på att kolla på lite kläder, hittade några guldkorn, spec dem från somewear! Någon av den ska jag ha, vilken tkr ni? :)

Modekungen 350:-


Somewear 400:-



Somewear linne 300:-


you had me at hello

Hallåja. Sitter nu och pluggar lite historia. Fkatiskt det enda jag har denna vecka, Hade dock en redovisning idag. Den gick så jävla bra, ägde ut ALLA!! Haha, det ver en gruppredovisning till kriminologin. Sitter och små tittar på Two and a half men, HAHA! fööör roligt :D


The way you makin' me feel

Sitter och pluggar om russian population... suger menmen, allt blir ju lite bättre när man kan lyssna på MJ


PUSS

This is it ♥

Har precis kommit hem från bion. Jag säger bara det, This is it♥BÄSTA!! Fyfan vilken bra film asså, fyfan för att han försvann :( He left us too soon! Vilken Inspirations full man. Man kan inte annat än att älska honom, så kärleksfull och down to earth. Blev så jäkla inpirerad av, dansarna, sångarna, hon som spelade gitarr och framför allt av MJ. Asså jävlar i havet vad duktiga dansarna var, och hon som sjöng med Michael, och hon på elgitarr, haha blev typ rörd av deras talang. Fast jag satt typ och små grina hela tiden.. haha. Åh vad häftigt det hade varit att verkligen få se konserten. Och alla små filmklipp som de gjort till de olika låtarna. Aja jag kan fortsätta i evigheter. Men en sak som jag stör mig på, och det har inte med filmen att göra utan det är alla som "kommit på" hur bra Michael är, bara för att han inte finns längre. Själv har jag alltid älskat hans musik, lyssnat på hans musik. Och jag säger bara det. Han var ingen artist, han var ett geni! Och han är en legend!

I say it with love, L-O-V-E!

MJ ♥ The king of pop/music

 

I got swag

Sitter och lyssnar på 50's nya skiva. Riktigt bra faktiskt, några riktiga guldisar har jag hittat. Favoriterna är I got Swag och Hold me down. Ska snart börja göra mig i ordning, ska på bio.. This is it :D SÅ jäkla glad, trodde att jag missat chansen att gå på den, men tydligen ska de visa den i kumla på biografen!! Weei.. Nu ska jag torka mitt hår och fixa sminket.

PUSS


Fan fan fan

JAG KAN INTE HITTA MIN JÄVLA MOBIL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vi som skulle träffas idag och disskutera kriminologin :o jag vet inte när vi ska träffas, ingenting!! DAMP :@

Christmas spirit

Börjar nu känna en riktig längtan till jul! Julskyltning, snön, kalla kvällar i örebro, glögg, musiken, mysiga promenader bland julljusen, ja allt. Lite konstigt för jag brukar aldrig känna en sådan längtan efter jul. Och nu är det inte bara julklappar som jag längtar efter, utan också allt runt omkring. Men det kanske har med att man börjar bli äldre och få andra värderingar i livet. Men visst så vill man ha julklappar, men ni fattar kanske vad jag menar!  Sitter nu och lyssnar på massa jul musik, Favoriten är, Luther Vandross - Have your self a merry little christmas och Chris Brown - This christmas. Åh fan det är vid jultider jag märker hur mycket jag saknar Kj, vi hade ju alltid en stor konsert i conventum vid julen.. Buhu. Till er som inte förstår hur mysig julen kan vara, så säger jag bara, Synd för er!!

PUSS

I don't want a lot for Christmas
There is just one thing I need
I don't care about the presents
Underneath the Christmas tree
I just want you for my own
More than you could ever know
Make my wish come true
All I want for Christmas is you





Im just tellin' ya

Chris Brown is BACK!!!





Im just tellin' ya

Chris Brown is BACK!!!





Revenge is sweeter than you ever were

Idag har det inte hänt så mkt, vaknade med världens huvudvärk.. Blä. sen var det mängder av olika lektioner, sista lektionen så kollade vi på insidan av en gris.. Inte trevligt. Sen när jag kom hem så käkade jag, sedan vart det natur plugg för hela slanten. Tråktråk. Skypade med min kära syster också, hon har äntligen fått internet!så nu behöver man inte få så höga telefonräkningar. Haha! Nu har jag precis målat naglarna och kollat på fotboll. ska sova, det blev lite för sent igår.. Nu hade jag inte mkt mer att skriva. Så godnatt och sov så gott!

PUSS


Im gonna find another you

Lite snabb update bara, ska sova sen. U.A.F mässan var faktisk ganska intressant, men lite lång tråkig. Fick med mig paper hem från flera olika universitet. Men jag känner verkligen starkt för Juristprogramet på Göteborgs Universitet. Men det fanns flera godingar bland informations häftena. Sen blev det plugg och prat med Pandy, börjar verkligen känna att jag fattar Nk. Hoppas på ett bra betyg på provet så är jag tillbaka med plugget. Nej nu måste jag veeerkligen sova!

PUSS


He's out of my life VS. I just cant stop loving you

Godmorgon!
Sitter och sminkar mig och lyssnar på MJ<3.. Han var ju ett jädra musikGENI. Asså hans låtar, tårarna bara rinner. Så jävla bra! Nej nu ska jag fixa mig färdigt och sedan ta tåget till U.A.F :) kanske kan få lite inspiration inför framtiden :)

Puss så länge :D

Follow me

åhhhh kan inte sova... Sitter och analyserar saker som har sagts idag.. menmen, okej, jag försöker också hålla mig vaken ifall att Pandy skulle ringa! Passar då på att göra en spellista i Spotify, som jag fixade förut! :) Nej nu har jag analyserat färdigt, och jag kan bara komma fram till att jag måste ta ett snack med min Utlands vän!

BTW. dagens låt: Dj king - beenie man


Amor

Me veía como su esposa, dándole toda mi vida. Pero todo lo que hizo fue romper mi corazón en pedazos. Sabía que no había nada que pudiera hacer la cirugía. Pero ahora ha llegado el momento para usted, im a punto de romper su pequeño corazón en dos.

Ingen aning om det är rätt, så klaga inte!
Skola idag som vanligt, Hade dock musik möte. Ska sjunga på tre låtar när vi har öppet hus. Skojskoj! Efter skolan blev det Njuta, hahaha, igen.. För mysigt, Var där med Andrea och Linn. Vi pratade masssor! Kändes riktigt bra faktiskt :) sen så gick Limpan ;) och då var det bara jag och pandy kvar. Pluggade lite låttexter och pratade. Puss på det va!
ANDREA ÄR BÄST!! :) nu ska jag lyssna på lite Mj.
PUSS på er

.

Me vi como tu chica, le dio todo a mí...

Godnatt!

Nu börjar jag på att känna mig lite pömsig.. haha. Efter några timmars letande efter nyårskläning på diverse sidor så börjar jag på att ge upp, dels för att jag inte vet om jag ska vara i sverige eller norge och sen för att som sagt, så börjar jag på att bli lite pömsig! Med de orden så önskar jag er en trevlig nattsömn, och vi hörs/syns imorgon :) Godnatt

Bildbomb

Sitter hemma på en lördakväll och har allmänt tråkigt, så jag tänkte bildbomba lite nu! haha var ett tag sedan jag la in lite nya bilder :D ska försöka svara på lite komentarer också!

One thing is good about music,
when it hits you, you feel no pain!




Tillskott i min garderob..



Myskväll med Andypandy och NilsenLilsen :D




Frövi papersbruk... Jag, Linn, Andrea och Ludde.


Fikamys, plugg och en massa prat på Njuta med Andrea!


Ego bild var önskad..

Is it true, then leave me alone!

F'ck it vad jag hatar falska människor, och sådana som inte kan stå för vad de säger!

cause there's only you

Idag har jag inte gjort så mkt, städat.. snart ska jag hoppan in i duschen och sen klippas :) vet inte hur jag vill haet men det löser sig väl. Asså känner mig så jäkla depp men vet inte varför, det kan vara vädret, vad vet jag?! Undra om det är flera som känner så!? Nu ringer det på min mobil, men skriver mer sen.

PUSS


För jag har det bra idag..

Japp fikamys blev det, det blev också lite plugg och MASSA prat! Så trevligt och mysigt. Hahah kunde knappt prata när vi gick från Njuta, helt hes efter allt prat och skratt! Skulle bara skriva att jag är så glad att jag har en sådan bra vän som Andrea! Hon är bäst helt enkelt!! :D Puss påre

Dagens Låt: Whitney Houston - Salute

You say you wanna walk away
You think I have nothing to say
I salute you, yeah
Go on out the door,
Now, you take care
No more tears to shed
What? you expecting me to beg,
Well I'm not, I'm done
So when you leave just close the door behind you,

Cause, I’m feeling kinda taller than you, lately
I’m feeling kinda stronger than you, lately
I’m feeling kinda better than you,
And I know just what to do,
I feel like doing my hair
I feel like calling some of my friends
I feel like going to a club, and partying

Cause I’m a soldier girl, in this world
I stand alone, I can be strong
I've walked for miles, I made it home
It’s good to know without you, I made it
Soldier girl, in my world
I took the fall now I stand tall
All the pain and all, I made it through
And now all I gotta say to you
Salute, ay, ay
Salute, ay, ay

You think you know everything,
And you think that your sh don’t stink,
Well it do, yeah
And when it comes to me,
You don’t have a clue
It took me all of these years,
To realize that you don't belong here
I can do better,
You say ill never do better
Yeah, right whatever

Cause, I’m feeling kinda taller than you, lately
I’m feeling kinda of stronger than you, lately
I’m feeling kinda better than you,
And I know just what to do,
I feel like doing my hair
I feel like calling some of my friends
I feel like going to a club, cuz I'm partying

I’m a soldier girl, in this world
I stand alone, I can be strong
I've walked for miles, I made it home
It’s good to know without you, I made it
Soldier girl, in my world
I took the fall now I stand tall
All the pain and all, I made it through
And now all I have to say to you
Is Salute, ay, ay
I Salute you, ay, ay

Don’t call it a come back
I been here for years,
Through all of the drama and the pain
And all the tears
Time to stop this roller coaster,
Cuz I wanna get off
And start moving mountains, swimming seas,
And climbing over walls

Cuz I’m a soldier girl, in this world
I stand alone, I can be strong
I've walked for miles, I made it home
It’s good to know without you, I made it
Soldier girl, in my world
I took the fall now I stand tall
All the pain and all, I made it through
And now all I gotta to say to you
I salute you, ay, ay
I salute you, ay, ay

Fikamys

Sitter hos Andrea u, och om några minuter drar vi vidare till Njuta för lite fikamys/plugg. Sen blir det dans.. WEI!! :D var inne och kollade runt lite på bloggar och såg att det är några som använder sig av ett citat som jag själv skapat då jag tolkade en fotbolls spelare! hahaha fett stolt vafan! Låt mig vara det.. :D Löd såhär

"Låt aldrig rädslan att misslyckas vara större än viljan att lyckas" Me like! haha borde skaffa en sådan knapp som de har på fejjan.. GILLAR! haha nej nu ska vi dra till njuta. puss så länge :D

Cant get you out of my head

Idag ver det en vanlig dag. Gick också en stund på stan med Andrea. Varit hemma och bara tagit hand om mig själv.. Välbehövligt kan jag lova er. Nu ska jag kolla på säsongspremiären av SYTYCD!! Äntligen, som jag har längtat. Imorgon ska vi till frövis papersbruk... hm, nödvändigt? nopp. Nu har jag inte mkt mer att säga än,
PUSS OCH NATTA!!


Dont worry, he will soon be stalking you

hallå kära läsare! Idag hade vi ännu en slapp dag i skola, började 11.55. Skönt.. Kollade färdigt på braveheart, asså slutet, tårarna SPRUTA!! fyfan vilken film. På eftermiddagen så har jag pluggat svenska och franska. Nu ska jag ta mig en apelsin och kolla på Ugly Betty. Skriver sen kanske.

PUSSILUS




Im not sure im ready to leave

Har precis kollat Fotbollsgalan och 17 år med Henke Larsson. Jag säger bara MUMMA vilken man han är! SÅÅÅ jävla het. Aja såg lite senare att vårat klassfoto från iår låg uppe på fejan så tänkte lägga in det här. Har inte mkt mer att säga så.. PUSSILUS




Sp2a

Could it be love

Hallå. En helt chill dag idag asså, med väldigt få lektioner. Blir en likadan dag imorgon. haha har roligaste loggkonversationen på fejjan som.. aa! Har suttit och lyssnat på Now im that bitch, och insett att den stämmer ganska bra in på mig hahaha slänger in texten lite längre ner. Nej nu ska jag koncentrera mig på svenskan.

PUSSHEJ

Hi, my name is,
You wont remember, wait till December.
Cause you thought that I was pure as snow,
Guess you didnt know.
Hold tight, surprise, open your eyes its springtime.
Flowers blossoming, I am one of them, bet you like how Ive grown.

Cause now Im that bitch,
Youll never get to uh.
Cant get what you want, so youre acting like a punk.
You were too fly then, so fly away now.
Now Im that bitch, and youre just a clown.

Why, should I even remember, back when you blanked me, to
put it frankly.
But now Im back, Im not attracted, and youre not getting
none.
Cause Im, not for the taking, Im not a bender, return to
sender.
I laugh at you even asking to, to get with me tonight.

Cause now Im that bitch,
Youll never get to uh,
Cant get what you want, so youre acting like a punk.
You were too fly then, so fly away now.
Now Im that bitch, and youre just a clown.
Now Im that bitch,
Now Im that bitch,
Now Im that bitch, and youre just a clown.
Now Im that bitch,
Now Im that bitch,
Now Im that bitch, yeah look at me now.

You passed me by, never looked twice.
Now Im the chick, you wanna be with.
Isnt it so funny now, Im the one to shut you down.
Dont worry girls, if he didnt notice you,
Soon hell be begging to.

Cause now Im that bitch,
Youll never get to uh,
Cant get what you want, so youre acting like a punk.
You were too fly then, so fly away now.
Now Im that bitch, and youre just a clown.
Now Im that bitch,
Now Im that bitch,

Now Im that bitch, and youre just a clown.
Now Im that bitch,
Now Im that bitch,
Now Im that bitch, yeah look at me now.


Natta :)

Ska krypa ner i sängen nu tänkte jag, timmarna sömn i helgen har varit väldigt få. Så om jag ska orka skolan så är det hopp i säng asså.. hahahaha Funderar på om jag ska fixa lite nya bilder, det var ju ganska länge sedan. men jag får se hur jag gör. Kan bara tillägga att jag är JÄVLIGT danssugen! ;D

PUSSHEJS

I can feel your arms around me
Have you forgotten who I am
Cause your reflection still surrounds me
All the moments that we shared
Sometimes I just and sit and wonder
Cant believe we let it come this far
Reminiscing 'bout what could have been
But now youre already gone

I can still see your face
I can hear the way you tell me not to rush
Seems like yesterday
Now its so hard to trust
When memories turn to dust

I cant get rid of this strange feeling
Feels like your right here by my side
My heart is broken never healing
How could you throw away our time
We were once so close that I just I cant let go
Always together now Im standing here all alone


Now Im back bitch

Hallå. Sitter i sängen och försker göra lite svenska. Skulle ha gjort Franska också men dum som jag är glömde jag böckerna!! aja.. Gårdagen var iaf helt underbar, vi planerar att bjuda dem(grannarna) på riktig svensk middag någon helg! haha rölig röligt.. Igår när vi kom hem så satte jag mig och kollade runt på YouTube, och hittade den här fantastiska låten. Nej nu ka jag förtsätta med pluggningen.

PUSS


Får typ gåshud av hennes fantastiska röst!!


Igår/idag

Inatt sov jag hos bästa andrea, hade Nilsen med oss en stund också. vilket var jätte kul! Vi kollade på en asrolig film, kände att den passade in på oss lite väll mycket kanske?! haha.. Det var mys iaf! Idag så hämtade mamma mig och så åkte vi till m-berg. Köpte fars-dag presenter, men även jag åkte därifrån med några kassar. Bla. En lång grå basic tjockiströja, Svarta jeans leggings, örhängen, "rökelser" från indiska och en hållare till det. Åkte hem och fixade oss, sen gick vi över till snygg grannen. Var bjudna dit på middag. Riktigt trevligt, drack lite drinkar, åt rysk mat osv. Jag säger bara det, åh fan vad jag vill ha honom(min snygg granne)! Så trevlig, snygg, snäll osv. MEN jag kommer aldrig att få honom! :(

Nej men nu ska jag nog sova, ska upp tidigt och träna imorgon!

PUSS


You stir up my natural emotions
Make me feel like dirt (I’m hurt)
And if I start a commotion
I run the risk of losing you
What is worse

Ever fallen in love with someone
Ever fallen in love, in love with someone
Ever fallen in love with someone you shouldn’t have fallen in love with

I can’t see much of future
Unless we find out who’s to blame, what a shame
And we won’t be together much longer
Unless we realize that we are the same

Ever fallen in love with someone
Ever fallen in love, in love with someone
Ever fallen in love with someone you shouldn’t have fallen in love with

Ever fallen in love with someone
Ever fallen in love, in love with someone
Ever fallen in love with someone you shouldn’t have fallen in love with

You stir up my natural emotions
And make me feel like dirt (I’m a mess)
And if I start a commotion
I only end up losing you
What is worse

Ever fallen in love with someone
Ever fallen in love, in love with someone
Ever fallen in love with someone you shouldn’t have fallen in love with


lalal

Filmmys på g!! Men nu ska jag vara social.. PUSS

bjuder på en härlig bild från i lördags!!


EMA

Sitter och kollar lite på Europe Music Awards, riktigt skönt att bara sitta och slappa. För en gångs skull ;) Idag så hände inte mkt i skolan, Franska, matte, Musik uttagning (kom med i sång! Stolt som faen), håltimma osv. Sedan  var det dans.. Jadu kan inte säga att det gick bra! Fucking jävla helvetes muskel, den läker ju aldrig!!!  Får fråga imorgon på gymmet om det finns någon maskin som kan hjälpa till lite till en starkare muskel. HOPPAS! haha. Jag vet inte vad det har varit med mig idag, har typ bara lyssnat på massa "kärleks musik".. Kanske är dags att hitta någon att lyssna på musiken MED. haha. Nej men de säger ju att det är när man slutar titta efter någon spec, det är då man hittar "The One", hahaha. Nej nu ska jag lägga av! Tänkte slänga in en dagens låt också.. Hope you'll like it!

Claude Kelly - Love song



Igår <3

Asså gårdagen var så grymt värd!! Mys hos Rebecka sen vidare till GLOW. Bästa livet! Tummarna upp för de som fixat allt som hade med GLOW att göra + folket där! stämningen var på top. Roligt att det finns lite roligt för oss som inte är krogen mogna än. En till grej som var bra, var musiken. Tror aldrig att jag har dansat så mycker på en kväll. satt ner typ max två gånger.. hahaha :D PUSS på det!

RSS 2.0