Dagens tips

Okej, dagens tips kommer idag att handla om mörka ringar under ögonen. Många tror att de försvinner med hjälp av tex, gurka på ögonen, olika salvor/krämer. Men jag har fixarn! Och ni alla har det i erat kylskåp eller skafferi. TADA... POTATIS!

Gör såhär!
1. Skiva en popatis i lagon smala/tjocka skivor
2. Lägg på ögonen i 15-30 min
3. upprepa 2 gånger om dagen i någon vecka
Sen är ringarna borta. Kommer de tillbaka, upprepa!



Sen när det kommer till att sminka bort ringarna, försök aldrig att dölja mörka områden med en gul-aktig concealer! Detta gör så att ringarna blir gröna, och det vill man ju inte. Använd en rosa-aktig concealer istället.

Ett annat sätt för att bli kvitt mörka ringar är att sova. En vän berättade för mig att orsaken till mörka ringar är lite sömn. Varför? Jo, för när man är trött så måste det pumpas så mkt blod från blodkärlen under ögonen, för att hålla ögonen öppna. Vilket skapar mörka ringar.

Så kom ihåg!

Potatis, rosa aktig concealer och sömn!


Det var allt från mig idag, Nu ska jag bota mina mörka ringar genom att sova! :)

P
E
A
C
E

Snart så

Tjäna bloggen!

Nu sitter jag och kollar på Brooke Knows best. Lite roligt faktiskt, De är på NASA och får prova på astronaut utbildningen. Det påminer mig om när jag var lite, då var min största dröm att få åka till rymden(har fortfarande den dream, haha). Aja, lite senare tänkte jag slänga upp "Dagens Tips", det var ju ett tag sen.
Nu ska jag fortsätta att kolla, hörs sen mina vänner :)

Dagens låt, älskar texten! Lyssna på den


.

Halloj! Denna dag har beståt av plugg i mängder. Oh i totally hate school! Idag var det naturplugg som gällde. As, vår lärare verkar inte ha fattat att vi är en SAM klass och inte en NATUR klass.... Retard!
Inte mkt har hänt idag, förutom att vår über gulliga granne kom in med Ryska godsaker.
Mums säger jag bara! Slänger in min spellista bestående av över 500 låtar, gott och blandat kan man verkligen säga.

soft

P
E
A
C
E

Btw

..Så kollar jag på någon sjuk film då kanal4. vet ej vilken det är, men sjuk är den....
PUSS

SKOR <3

Här är skorna :D





Favoriten!






Bästa

Har för några dagar sedan hittat en blogg precis i min smak! Hon som driver bloggen har skön stil, bra musik smak och väldigt bra smak när det kmr till boys. Ett stort + är att hon är inte som alla andra liksom, kör sitt eget race!

http://amandaloo.blogg.se/


Bilderna på skorna kmr sen

Ser man på..

..antalet besökare stiger :) det var roligt! Jadå, då var det lördag igen. Men man kan säga att jag har haft lördag halva veckan. haha. Nu sitter jag och pluggar naturkunskap, samt lyssnar på musik. Dessa låtar nedanför går på replay. I just luv the beat! När jag får körkort så kommer jag att fixa dessa på skiva, sedan höja basen och volymen, sen köra runt med nedvevade rutor, Lovely! Sen ska jag nog gå ut en sväng och få lite fresh air. Btw igår så hittade jag grumt snygga sneakers, slänger upp en bild på skorna sen. Nu ska jag verkligen plugga vidare.


Snoop Dogg – Don't Ask Me

Snoop Dogg – The Life In California

P
E
A
C
E

Music

Hålloj. Händer? Själv har jag suttit hela kvällen och fixat lite med olika spellistor. Kul att hitta ny musik, verkligen! Tänkte ta någon dag och musikbomba er. Och om ni är lite nyfikna på vad jag har för musiksmak så har jag min ipod på vänster sida. Nu ska jag fortsätta med musiken, sen blir det kanske en film eller basket. Får se vad som händer!

<--------------------- Ipod

P
E
A
C
E

hatar rubriker

Ska nog klicka hem denna tisha, och ja, jag är ett L.A Lakers fan





Tråkigt

Just nu så har jag sjukt tråkigt, + att febern stiger igen.. its sucks! Ska kolla på lite NBA basket tänkte jag. Basket spelare är ju så snygga (oftast). Skriver kanske sen

P
E
A
C
E

Val

Okej behöver skriva av mig, så det kan bli ett långt inlägg!

Många gånger i livet tvingas man att göra val, en del lätta val, andra svåra. Några val är permanenta, och andra val kan man ändra. Många val kan också förändra ens liv. Jag tycker att det är ganska sjukt att man vid 15-16 års ålder ska göra ett val som kan förändra utgången för ens liv, dvs. gymnasie-val. Man kan omöjligen, vid 15-16 år, vara helt säker på vad man vill med sitt liv. Visst kan man ha en liten aning om vad som skulle tänkas vara ett passande jobb för just en själv, men säker är man aldrig. Som jag, när jag skulle söka till gymnasiet så ville jag bli advokat, men nu har jag ingen som helst aning.

Ett utav de svåraste valen som jag har varit tvungen att göra, gjorde jag nyligen. Och det var att "göra slut" med den första sanna kärleken i mitt liv. Dansen! Detta pågrund av den stora belastningen från skolan. Men redan efter en vecka så insåg jag att det inte skulle funka, så nästa termin blir det på't igen. Och då jävlar ska det dansas, har riktigt höga mål.

Jag tror att livet går ut på att göra bra val, som ett strategi spel. Men hur ska man veta vad som är rätt för sig själv? Ska man välja med hjärnan? Eller med hjärtat? Ska man gå åt vänster eller höger? Vet man inte vilka val man ska ta, så kan man ju alltid chansa. Misslyckas man, ja då har man gjort det man kunnat.

När man frågar älder människor eller ens föräldrar om de ångrar några val de gjort i livet, så svarar de olika. Men oftast brukar man också få höra "men jag är nöjd med livet ändå". Det kanske är vad det handlar om. Att välja med hjärtat. Ta saker för vad de är, här och nu. Ta vara på livet!

Låt aldrig rädslan att misslyckas vara större än viljan att lyckas

Med dessa ord tackar jag för mig :)

P
E
A
C
E


tjena

tjäna. What's up? Själv ligger jag i sängen, och har gjort hela dagen. suger balle att vara sjuk! HATAR'T. Blev ingen doktor idag, så det blir kanske imorgon istället. Orkar inte ta mig iväg någonstans. nu ska jag kolla på film.

pusshej


sjuk

är sjuk, så jag ska unte skriva mkt. vill bara skriva shaloom mina vänner! ska vara hemma imorgon, ska till doktorn och lite smått och gott.

puss

Hola

Hoppas att ni haft en bra dag idag! Det har iaf jag haft.. eller? haha. Ska inte skriva så mkt, känner att kroppen är inte på humör idag. Har feber och svin ont i halsen. Orkar typ inte röra mina fingrar. Funderar på om jag ska ut och springa idag eller om jag ska strunta i det. Vill ju inte bli mer sjuk. Har precis skickat iväg mitt Rysslands arbete, men nu har jag kommit på att jag glömt källförteckning...... sugballe känner jag då.. fan vad irriterad jag är. ska sluta skriva nu. PUSS:................

Pastry <3

Okej, jag lyckades inte somna. Så jag har underhållit mig med att kolla in sneakers. Behöver nya! Var helt inne på Nike air force 1 (sådana som jag har nu) vita. Men så hittade jag Pastrys by Vanessa and Angela simmons, LOVE säger jag bara! Hittade två guldkorn

Tänk er dessa med ett par snygga jeans shorts, Ett vit löst linne och bruna ben, fett med nice.




Dagens tips

Dagens tips är till er som använder mörka nagellack. Har ni varit med om att ni tvättat bort nagellacket och velat köra på naturliga naglar, men naglarna är missfärgade? Det har jag!

Mitt tips till er är att:
1. Gör rent naglarna NOGA! Under, över osv.
2. Klipp dem, fixa med nagelbanden.
3. Pressa en citron i en skål.
4. stoppa ner nageltipparna i skålen i ca3-5 min
5. Voila, Fräscha naglar!
(6. Måla transparent nagellack, för glans)

nu ska jag skriva färdigt mitt arbete, sen sova!

Natta :)

UTOMLANDS!!!!!!!!!!!!

Halloj.

Hur är det med mina icke existerande läsare? Med mig är det väll sådär, har fått snorig näsa och några graders temperatur höjning i kroppen. Men man ska inte klaga :) Inte när det finns människor som lider!  Sitter och försöker plugga historia, men det går inte så bra.. Koncentration på -nivå. Drömmer mig bort till sommaren och alla dessa händelser. Vad jag vet nu är att jag ska jobba så sjukt mycket, åka utomlands (Ryssland/st.petersburg och usa eller egypten), sedan blir det att fylla 18. Weei längtar så mkt! Då blir det krogen, tatuering och körkort. Men det är ju ett tag kvar tills sommaren och fram tills dess ska jag träna,träna,träna och plugga. Nej men nu mina små gullegrisar måste jag verkligen plugga, skriver lite senare, dagens tips jao ;) Och slänger kanske in en bild på den sjukt snygga sminkningen jag gjorde igår vid 23.30 haha är man uttråkad så är man.

P
E
A
C
E



Dagens tips :)

Okej, dags för det första tipset, någonsin :) Ett utav mina mål, är att komma i form, och skippa allt onyttigt. Men såhär på lördags kvällen kan det vara svårt att hålla sig ifrån chips/godis skålen. Gör som jag och njut av ett lite mindre onyttigt alternativ. Popcorn och naturgodis/torkad frukt! Underbart gott, och man behöver inte äta lika mkt för att känna att man har fått sitt lördagsmys. MUMMA!




Vår/sommar favoriter

Som de flesta, har jag redan börjat att dregla över vårens och sommarens godingar. Här är några utav mina favoriter än så länge :)








ett snabbt..

Dagen idag har varit toppen. Slutade runt två, så då drog jag hem. Nu sitter jag helt inne i pluggeri om Ryssland. Intressant, mjaa. Bloggar senare och då blir det lite mer serriöst! Puss så länge  

Förlåt!

Först vill jag säga förlåt får den dåliga uppdateringen, sist jag skrev var väll...... kommer inte ihåg. Men det ligger många faktorer till att jag inte bloggat, en av dessa är brist på inspiration. De andra tänker jag inte ta upp här, känns lite för privat.

Så vad är nytt?! För min del började det nya året med en så kallad "Nystart". Jag har tagit nya tag i skolan, börjat träna mer, fått mer kontakt med ,låt oss kalla honom "MrN". Jag kände att i år ska jag inte göra massa löften, skapa massa måsten. Så jag bestämde mig för att skapa "nyårs mål". Och med dessa går det framåt!

För att hålla bloggandet intressant så har jag bestämt mig för att om skönhets tips och trix, kläder och lite om vad jag gör om dagarna. Jag vet att jag inte är någon storbloggare, men jag tkr att det är roligt med tips och trix/kläder. Så innan du klagar, U better think twice!

I nästa inlägg kommer mitt omdöme om TRESemmé produkterna.



See ya'll

RSS 2.0