Spanglish tror jag

Kollar på en film på 3:an, spanglish tror jag att den heter. Riktigt bra film! Imorgon ska jag upp tidigt igen för att jobba, jobbar extra som "privat lärare" eller vad man ska säga. Lätt värt, får ju pengar. Haha! Nej men det känns bra att hjälpa andra. Har suttit och kollat på kläder, lägger in bilder på fynden sen. Ska fortsätta med att kolla på filmen nu. Pusshejs

Jepp

Dålig uppdatering, i know! Men har haft ganska fullt upp i skolan. Men denna vecka är det inte mkt som händer. Har seminarie imorgon men sen är det lugnt. Helgen har varit heeelt underbar!

Lördag: Vaknade ganska tidigt och färgade håret, Sen så drog jag på basket med bästa Julia. Det var kumla mot örebro, och kumla vann!! Wei. Efter matchen så gick vi till OKq8 och köpte mys, sen gick vi hem och kollade på två filmer, käkade mat och tog MASSOR av kort ute. En riktig heldag!

Söndag: Plugg-dag i min ensamhet, vilket var skönt! Har pluggat igen endel som man missat, Gorde ansikts mask och hår inpackning. härligt härligt..

Lägger in lite bilder sen, but until then, have a nice evening

.

Jag lever, men bara halvt. nu ska jag sätta på musik och sen sova. godnatt

plugg

Har igentligen inte någon tid att skriva, men ville bara skriva hej. Pluggar till natur-provet imorgon.. Naturkunskap B IN MY ASS!!!

Sjuk

Jaha då har man varit hos doktorn och fått konstaterat att man har halsfluss.. Inte konstigt att man mått dåligt, så nu ska jag börja med pencillin (stavning?). Ja, var i skolan idag.. Trodde att det skulle vara värsta dagen, men jag hade en lektion. Efter skolan så kom mamsi och hämtade mig, sen så käkade vi lunch ute. Nu har jag precis skottat lite snö, att jag hatar det här vädret kan tilläggas! Ska plugga lite innan jag drar iväg. Skriver sen darlings <3

P
E
A
C
E

sticker...

.. iväg till doktorn nu, sen blir det skola. so long suckers <3

nu...

... sitter jag här som en idomin fjortis och skämms. Men mina läppar blir ju så sjukt torra när det är så omväxlande väder, and i hate it. Ska sova nu, ska ju som sagt upp till doktorn imorgon. Wish me luck!
Godnatt mina kära vänner

p
e
a
c
e

.

Kollade precis NBA resultat och såg att Lakers förlorade igår... Ujujuj, dåligt fan. nåja nästa game tar dom! hoppas jag.

hej....

mina vänner. Hoppas att allt är bra med er! Själv hade det väl kunnat varit bättre, men sånt är livet. Ska till doktorn imorgon iaf. Då får jag nog något som tar bort det onda i halsen. Kvällen kommer att vara ganska lugn, plugga lite och sen kolla film. Härligt härligt.  Ska kolla lite basket resultat också. Åh jag hatar att inte kunna se NBA matcher på tv:n. Allt skulle vara lite enklare. aja nu ska jag sluta klaga och börja göra lite nytta.

Jag och Andrea
(bilden lånad från hennes blogg)


Yepp yepp im ego



OMG!!

Ni måste kolla in den här videon! Snacka grym.. Tre år bara, as shit


Nämen

Tänk att det är första feb idag! Haha snart börjar nedräkningen till min 18års dag, som är i augusti.. Tragiskt, tell me about it! Idag var jag i skolan, det kändes att det var länge sedan sist. Det känns helt skumt, allt hinner att bli förändrat på några dagar. Trodde att jag skulle vara begravd i läxor, men tur har jag! Vi har "bara" ett prov, och ett projekt som ska vara färdigt. Så det blir en ganska lugn kväll, skönt. Tänkte fixa lite nya bilder som jag kan använda, det är ju roligare att läsa om det finns bilder! Aja nu ska jag plugga lite, skriver mer sen.

Watch n' enjoy


RSS 2.0