GASH!

Tänkt börja med att dansen började idag och det var kul! Men jag är inte på så bra humör så nu blir det ett deppit inlägg..

För det första så saknar jag min storasyster så jäkla mycket.. för er som inte vet så har hon flyttat till norge. Och jag och min kära storasyster har en väldigt bra relation till varandra, vi pratar om allt och ingenting. Det är henne jag går till med problem och hon är en person som jag alltid kan lita på.. Så det är lite jobbigt att inte ha henne här hemma/örebro. Just nu skulle jag verkligen behöva min syster.. Kärleks problem... Jag är ganska så väldigt intresserad av en kille, men (som det vanliga problemet brukar vara) så vet jag inte om han känner något.. BLÄ!!!!!!!! Det värsta är att under sommaren så har vi pratat lite och umgåts men nu behandlar han mig som luft... KÄRLEK SUGER BALLE!
Aja ni ska inte behöva läsa om mina problem.. Imorgon blir det skola, börjar vid halv tio, introduktions dag. kulit :)
Nu ska jag sova så,

PEACE


Skola....

Drar snart iväg till tåget, ska bara bestämma hur man ska ha håret.. haha vilka problem man har! Ne men idag så är det franska läxförhör och jag är sjukt taggad. Sen så blir det väl lite vanliga lektioner och sen när vi slutar tar jag tåget direkt till gymmet.. Fett skönt, och på så sätt så har jag hela eftermiddagen på mig att göra annat! Fasiken vad smart jag är haha aja ska skynda mig lite så att jag hinner till skolan.

PEACE 

You don't mean nothing,
I don't want ya,
I don't need ya,
Never loved ya,
You're nobody,
And ‘ll never make it,
You're a mistake...

Födelsedag mm.

Igår så fyllde jag 17 år, haha bara ett år kvar till 18 :) Fick massa fina presenter, bla ett par skit snygga nike skor, två tishor, Thomas Sabo armband, fotlänk, pengar mm. Det var verkligen jätte trevligt, god mat och mys med släkten. Kan det bli bättre?

Idag så har det inte hänt så mycket, slappade en stund i solen på förmiddagen. Sen så åkte jag iväg och träna i en timme eller något sånt, sen solade jag solarie.. Det är verkligen skönt att sola när man har tränat! sen så åkte jag hem och tog det lungt. Nu ska jag snart gå ner och kolla på Barnhemmet.. Hoppas den är bra!

Imorgon ska jag nog träna igen, dansen börjar ju snart så man måste ju ladda upp (: haha.. Sen på eftermiddagen så ska de andra i familjen på kräftskiva medans jag stannar hemma. så är det någon som vill göra något så är det bara att höra av sig!  Annars så blir det en lungn hemma kväll med film och någon rolig kompis :)

PEACE 

Btw.

I love it when they try to get intimate
Even though they know I really ain't into it
(You're not into it?) I'm not into it
I already know the game and I've been through it
See I buy my own bags, my boots, my jeans
Wear La Rok with my Rebel Yell underneath
You wanna step to me?
Said you gotta long way to go

You claim that you're so hot
And you say you got skills in the bedroom
You try to flirt when you're so not
Had a chance you still never come through
You say you wanna come and see me
Cause you know your girlfriend wanna be me (Uh)
I'ma tell you why you can't
Said you gotta long way to go
Say you wanna love me? 

Wanna love me? Wanna touch me?
Think twice cause you gotta long way to go
Don't know howda act, bettah fall back
It's like that cause you gotta long way to go
It's not that deep, take it easy, you wanna please me?
Got a long way to go, I'ma bad girl
You wanna get close? Ease up cause you gotta a long way

I love it when they try to get scandalous
Even though they know they really can't handle it
(They can't handle it?) They can't handle it
Try and take me out to dinner, I'll cancel it
If you really wanna know me first of all
You should never try to get to personal
'Cause I meant it when I said:
That you gotta long way to go


BLÄ!!

Allt känns bara, just det, BLÄ!
För det första; skolan börjar om två veckor, TVÅ VECKOR!!! vart fan har sommaren tagit vägen liksom, DAMP! kollade schemat och vi går helt konstiga tider..

För det andra; KÄRLEK SUGER!! När man hittar någon så blir allt bara sär, och varför ska killar jämt leka med tjejers känslor för?! tror dem att de bara kan strula runt och sen låtsas som ingenting? GAAAASH...

För det tredje; Så saknar jag Josse som är i Usa grymt mkt! kan inte fatta att man inte kommer att träffas på tio månader.. det är sjukt :(. Saknar också Andrea sjukt mkt! Måste verkligen träffas när hon kommer hem, och då blir det väl party kan jag tänka mig!

Det enda positiva är att jag ska rida för första gången på TRE år imorgon! Och just det fyller om nio dagar så det är väl också något att se fram emot. :) aja nu ska jag kolla färdigt på Twilight.. 
                  
                                                                             

Peace        

RSS 2.0