I would never hurt you!

Halleloja!

Igår var jag på bio med Andrea och hennes vän Sebbe, vi kollade på New Moon. Riktigt bra film, 5/5 toasts haha. Snygga pojkar var det med i filmen också, och enligt mig var delarna när Jacob var utan tröja, de bästa! haha wonder why!? Riktigt läcker pojk asså. Och enligt mig så väljer Bella fel kille. Kan inte vänta tills nästa film kommer ut på bio, den ska ses!! Idag kommer det bli en heldel plugg. Sen så blir det väll att åka och ta en spruta, vill inte! Men mammsen min tvingar mig..... Skulle ha behövt jobba idag, men får inget svar från min boss, så det struntar jag i! Nu ska jag sätta på spotify och fortsätta med pluggeritt.
Puss hejs :D 

Let it snow, let it snow, let it snoooooow

snön kan nog vara det mest underbara under vintern, men när graderna stiger så växer hatet. Då mot denna slask liknande sörja som sakta men säkert bildas. Dubbelmoral enligt mig, männskligt enligt andra. Hur ska man då tackla detta problem. Kör mer bil förfasen. Globala uppvärmingen, DAH!! Då slipper ni klaga och vi i omgivningen slipper att höra era ordramsor. Mer kärlek åt folket :D i'm out

Take a breath, take it deep

Asså det händer inte mkt, förutom att jag skadat min fot litegran. men men. Orkar inte uppdatera, känner att jag är i en "nere" period igen.. Jag fucking orkar inte med det! Men what to do?! Känner att det inte finns något att kämpa för längre. Vill vara liten igen. Slippa all press, alla höga förväntningar, bara lägga mig ner och skita i allt. Ska nog ta och skypa lite med min bästa systeryster, känner att det behövs. BÄST är hon!


Rihanna – Russian Roulette


Take a breath, take it deep
Calm yourself, he says to me
If you play, you play for keeps
Take a gun, and count to three
I’m sweating now, moving slow
No time to think, my turn to go

And you can see my heart beating
You can see it through my chest
And I’m terrified but I’m not leaving
Know that I must must pass this test
So just pull the trigger

Say a prayer to yourself
He says close your eyes
Sometimes it helps
And then I get a scary thought
That he’s here means he’s never lost


RSS 2.0