yeye kallt som f**

MMMMMbrrr, sitter i soffan och hackar tänder...... Ska koka kaffe sen plugga och senare ska jag till the dentist. Hoppas på att hinna med att träna också. tyvärr så hamnar träningen lite i skymundan då det är mkt i skolan. Men nu kokar kaffet. tittar kanske in senare. måste bli bättre på att ladda upp bilder o stuff.

I DID IT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Och nu undrar ni säkert, vad fan har bruden gjort? jo det ska jag berätta, jag har fixat mig sidecut!!! Har också färgat, tagit bort ca 10 cm på längden. Är ganska nöjd faktiskt. Kan också berätta att imorgon börjar min hårdträning, skönt ska det bli! Har en plan om att vara smashing på nyår. Inga onyttiga saker + massa träning.
Just nu sitter och på sängen och pluggar + kollar på Kenzatyra show. dreglar över lite kläder och skor också. Försöker hitta lite som ska funka till min nya frilla :D men går väl sådär! Slänger upp en bild på håret, den får duga för nu. Lovar en bättre bild
P.L.U
(inte så mkt sidecut, men ska nog ta av lite till)

mmmmmmm

Orkar inte uppdatera, men jag lever. okey? kollar gossip girl, och pluggar samtidigt som jag läser vecko revyn, med supersnygga kenza på framsidan

Heeeelgen

Har haft en riktigt soft helg! Kollat på MASSA filmer. Just wright, Lottery ticket, stomp the yard 1 och 2, you got served, step up 3d, street dance 3d, bring it on, och så vidare! härligt härligt. Nu har nedräkningen inför krakow resan börjat. Åker om 6 dagar, är så sjukt taggad! NU ska jag kolla Flashdance. Gosisgos, en härlig film med en kopp kaffe och sovmorgon imorgon, kan det bli bättre?
Btw, mina supersnygga lila skor anlände idag :D
Man ser tyvärr inte färgen, men jag lovar, they are hawt :D

RSS 2.0